Visszajelzések

Visszajelzések

VISSZAJELZÉSEK

Visszajelzéseik különösen fontosak számunkra, ezek segítségével javíthatjuk a fogorvosi rendelőnkben nyújtott szolgáltatásainkat.
2009-ben internetes kérdőív segítségével próbáltuk megtudni, mit gondolnak rendelőnkről.


Kedves Renáta!

Köszönöm a 4 fogam töméscseréjét.

Eddig egy hölgynek ajánlottam Önt, egy barátom anyukájának, aki maximálisan elégedett volt és tovább viszi az Ön jó hírét.

Emellett hamarosan jön a következő barátom Önhöz, aki fel fogja Önt keresni fogászati problémájával.

Azt hiszem ezzel mindent elmondtam, ami fontos a szaktudását és hozzáállását illetően. 🙂

Gábort nem ismerem, de ha a bölcsességfogam esetleg valamikor jelzi, hogy ismerkedne vele, akkor ellátogatunk hozzá. 🙂

Üdvözlettel, István


Kedves Gábor!
Elösször altatásban jártam Önnél,aztán már altatás nélkül is:) Profi a szaktudása,és sok más doki példát vehetne a türelméröl és kedvességéröl!!!
Hamarossan jelentkezem Önnél.
Antal Imre Zoltánné-Lipcsei Andrea


Kedves Gábor!
Frissíteni kéne a weblapját! Főleg a saját fényképét. Mikor készült? Még diploma előtt?


Kedves Gábor ! Én még az Édesapádhoz kezdtem el járni és azóta nem ismerem a fogorvostól való félelmet.Már azóta a gyerekeim is felnőttek és az egész család csak Magához jár.Bizalommal vagyunk és nem választanánk más fogorvost.Köszönettel Birtha Gézáné és családja


Kedves Renáta!

Köszönöm Önnek a fogaim egészségének visszanyerése érdekében nyújtott tevékenységét, a precíz, minőségi munkavégzést, valamint az extra adag Lidocain-t,
amellyel fájdalommentessé tette számomra a kezelést. 🙂

A holnapi napon a megbeszéltek szerint ismét ellátogatok Önhöz, hogy befejezhessük a kezeléssorozatot két fogam tekintetében.

Kedvenc, nagy mennyiségű hatékony Lidocain-om jegyében kívánok minőségi munka utáni jó pihenést Önnek! 🙂

Üdvözlettel, Tóth István


Szia Kedves Gábor!
Neked köszönhetően nemsokára tudok édeset is enni,és ,ha minden igaz ma már tudom használni a fogselymemet is:-)Örök hála!És szuperül kihúztad a hugom fogait.Mégegyszer köszi.pussssssssssssssz!

Angyal Mónika


Kedves Renáta, kedves Gábor!

Ezúton is szeretném megköszönni a kimagasló szakértelemmel és hozzáértéssel végzett munkátokat. A rendelő atmoszférája, a megtapasztalt kedvességetek és a barátságos légkör tökéletes összhangban van a fogászati beavatkozásokkal kapcsolatos félelmeim leküzdéséhez szükséges támogatásokkal szemben állított elvárásaimmal. Köszönet az eddig elvégzett fájdalommentes beavatkozásokért. Most megyek elrágcsálok egy vascsövet:-)

Vértes Róbert


Kedves Renáta!
Szeretném megköszönni a kedvességedet és a szép és egészséges mosolyomat! !

Szirmai Móni


Kedves Doktornő!:-)
Amilyem szép vagy,olyan ügyes is!Egyre jobbak lesznek a fogaim,és ezt neked köszönhetem:-)De azért néha félek:-)
pusz!

Angyal Mónika


Kedves Renáta!

Azok közé tartoztam, akik túl sokat várnak komoly fogászati problémájukkal, és nem veszik tudomásul, hogy az idő ellenük dolgozik. Nem csak a fogaim voltak „rosszak”, de a hozzáállásom is. Te mindkét problémám könnyedén megoldottad, pedig az egyik nehezebb volt mint a másik! Visszaadtad nekem a mosoly gyönyörét, a nevetés szabadságát, rendelődben örökre kiöblítettem számból a félelem keserű ízét. Ma, fél év kezelés után, olyan életet élhetek, mint nagyon régen, nem túlzás azt mondanom: sokat fiatalodtam, mióta te gyógyítasz. Lehetetlen kellőképp megköszönni, mégis megpróbálom: Köszönöm Neked amit értem teszel!!

Justin Viktor


Kedves Dr. Jáky Renáta

Kedves Renáta, Gábor! Szeretném megköszönni az eddigi szakszerű és kiemelkedően professzionális munkájukat, melyhez az elmúlt fél évben szerencsém volt! Több fogászati centrumban jártam már, azonban sehol nem találkoztam ilyen „ügyfélközpontúsággal” mint Önöknél. A hozzáállásuk, kedvességük, munkájuk és nem utolsósorban a klinikájuk hangulata egyedülálló! Bár kezelésük nyomán egyre kevesebbet veszem igénybe szolgáltatásaikat, bármilyen fogászati panaszom van, Önökhöz fordulok segítségül!!

Zemanko Norbert


Doktor Úr,

az én esetemben nem lehet problémamentességről beszélni (a „hozott anyag” nem volt egyszerű, ugyebár.. :), de a szakértelmének és a kitartó tökéletes munkájának köszönhetően minden fogam egészséges, és magabiztosan mosolygom! Mi a jó munka gyümölcse,ha nem ez? 🙂
Köszönet érte! !

Balog Györgyi


Kedves Renáta!

Szeretném meg köszönni ,hogy olyan kis mosolygós és aranyos vagy!Mióta hozzád járok nem félek a fogorvostól:)
Köszönöm!!

Vajda Veronika


Írjon a vendégkönyvünkbe Ön is!

 
 
 
 
 
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Az adatait harmadik félnek nem származtatjuk ki, semmi esetben sem.
(no entries yet)