GYIK

GYIK

GYIK

Kérdés: Az iránt érdeklődöm, hogy fogszabályozást is vállalnak-e?!
Válasz: Sajnos jelenleg nem foglalkozunk fogszabályozással, de terveinkben szerepel fogszabályozó kolléga alkalmazása.

Kérdés: Munkahelyem az MKB Egészségpénztárnak rendszeresen utal egy kisebb összeget, melyet én egészségem megőrzésére fordíthatok. Láttam honlapukon, hogy Önök több egészségpénztárral is kapcsolatban állnak, de ezek között nem láttam az MKB-t. Tervezik, hogy szerződést kötnek az MKB egészségpénztárral is?
Válasz: Köszönöm kérdését. Szerződésben állunk az MKB EP-ral.

Kérdés: A kérdésem, hogy lehet e egy tagra lengőtagot készíteni? Ugyanis korábbi fogszabályozás előtti 2 foghúzásból eredően kétoldalt(nem teljes fognyi) rés van. A szemfogaimat pedig nem szeretném lecsiszoltatni!!
Válasz: Ha szigorúan a tankönyv szerint akarunk eljárni, nem készíthető szabad végű híd 1 fogra. De néha teszünk kivételt…Annak érdekében, hogy megtervezhessük, hogyan tüntessük el a fogak közötti réseket, kérem keressen fel rendelőnkben.

Kérdés: 38 éves vagyok és a félelmem miatt teljesen elhanyagolt, teljesen hiányos a fo gsorom, ha ezt még annak lehet nevezni. Több helyen ínyig letört, lekopott csonkok stb. Szerintem kevés ilyet látott. 🙂
Most jött el az idő, hogy megcsínáltassam, de nagyon félek illetve az ár sem mindegy sajnos.
Ez a hírdetés szimpatikus volt ezért írok. Szeretném megkérdezni, hogy Önöknél van-e kábításban végzett foghúzás? Ezt azért kérdezem, mert nagyon rettegek éls sokat kellene húzni aztán valamilyen módon egy szép mosolyt pótolni a számban. 🙂
Válasz: Kérem hívjon fel minket, egy első vizit alkalmával készíthetünk részletes kezelési tervet és megbeszélhetjük a további részleteket.

Kérdés: Érdeklődni szeretnék, hogy Önöknél van-e lehetőség az éber szedálás alkalmazására?
Válasz: Éber szedálással nem foglalkozunk, az altatást meg tudjuk szervezni. Kérem hívjon a további részletek megbeszélése végett.

Vélemény, hozzászólás?